Travelog : Shopping Sari Dekat Bangalore.

by - 10:52:00 PM

Assalammualaikum
dan
hai korang.


Mesti korang ingat travelog Cik Lia ke Kashmir tu dah tamat kan? hehehe..ada lagi la. Part pergi shopping sari dkt Bangalore x citer ag.

blik dari Kashmir kitorang stay dkt rumah sewa adik dkt Bangalore India. Sbb time tu diorg tgh cuti sem seminggu. Stay dekat situ 3 hari 2 mlm je.


Dkt bangalore ni ade ade bnyak tmpat untuk shopping sari. Salah 1 nya dekat MG Road.


Korang tgk la kiri kanan kedai jual sari. mmg rambang mata la. Tapi kne pandai cari dan tawar menawar kalau nk harga murah.


Dkat situ jugak ade 1 kedai mmg fames dgn org Malaysia beli sari buat jual dkt online. tp kne amek harga borong la. Kain diorang mmg cantik2. Cik Lia xbeli sbb dulu adik penah belikan xberpkai smpai sudah hehe..


So beli buat ole2 untuk family jelah. Kat sini pun ade jual baju dah siap mcm kurti @ kurta. design2 smua latest2. Cik Lia beli kurti je nnt last ade haul dari sne. kalau korang nk Shopping barang branded pun ada tp dkt tempat lain la.


Makanan halal mmg senang je nk cari kat bangalore ni. Kat sini kalau korang nk makan thai food pun ade. 


Story dkat Bangalore ni x bnyak pun sbb pg tmpat shopping sari je. So ni la haul yang Cik Lia beli dkt sana. harga pun murah je.

oklah itu sahaja story Cik Lia ke Bangalore
jgn lupa baca entry travelog yang lain ye..
bye.


You May Also Like

2 comments

  1. lupa kirim kurti kalau tak boleh pakai mlm berinai nanti tema bollywood .hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. meh kirim kat adik aq. tp lepas raya aji bru dpt la. haha

      Delete