KIO DA POP UP STORE HAUL & REVIEW

by - 12:02:00 AM

Assalammualaikum
dan hai korang..




KIO DA POP UP STORE HAUL & REVIEW

Entry kali ni Cik Lia ada Haul untuk korang. Cik Lia xtahu pulak yang KIO DA ada buat pop up store dkt Ipoh Parade. Masuk2 je mcm2 barang ada dari brang rumah, aksesori dan makeup. Barang2 diorg smuanya murah2 bawah 100 kalau xsilap Cik Lia.

Mmg rambang mata la tgk Korean Make Up kat situ. Dah la murah rugi x beli. Sbb bajet pun ciput je dapat la Cik Lia grab 2 item kat makeup station. Nak tau apa jom tengok :

video




XIMIVOGUE
MINERAL MAKE UP BASE
(PORE MASTER)

Dekat box ni everything tulis korea campur dgn China 😂..so Cik Lia agak2 jelah ye buat review Mineral Make Up Base ni.

Cik Lia review:

- Apa yang Cik Lia pasti  product ni mengandungi aloe vera (tu je  yg tulis english 😂).
- teksturnya mcm mousturiser tp xmelekit 
- bau dia wangi.
- senang apply dan cepat serap.
Harga:
RM 15.00 
(mane nk dpt harga makeup base murah mcm ni 😆)
Boleh beli dkt KIO  DA

@
www.mcpcn.com


2358!
Double Dye Lip Brilliant + Lipstick
(Tint & Lip Balm 2 in 1)

Cik Lia review:

lip balm: tekstur sama mcm lip balm yang lain tp lebih soft dan sedikit melekit
lip tint : - warna mcm sirap tu 
                      - cair dan lambat serap.
                       - senang comot kalau xbtol2 apply 

Harga:
RM 29.00

Jugak boleh beli dkt KIO DA

@

www.2358jm.com


Colour Swatches

So itu sahaja haul dan review Cik Lia
nnt kalau Cik Lia ada grab item lain kat KIO DA  Cik Lia update lagi.

Jumpa di next entry
bye..


You May Also Like

4 comments

  1. Replies
    1. ok..cume lmbat serap..merata2 dia punya cecair merah tu lau xbtol2 apply (._.") so far ok.

      Delete
  2. Kita tak pernah lagi masuk kioda ni walaupun ada 1 kat melaka :(
    I heard they're selling Tony Moly masks?

    ieyra h. | blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. kne pg lepas tu xnk kluar2 dah hehehe..xsure plak. tp bnyak song joong ki 7 day mask je yg ada kt ipoh ni.

      Delete