Planner Haul by Newdressing.com

By Noor liyana Mansor - 9:46:00 AM


Assalammualaikum
Dan hai korang..

Entry kali ini Cik Lia nak share #selfbirthdaypresent yang Cik Lia beli untuk diri sendiri smpena birthday Cik Lia yg lepas.

Planner Haul

Planner ni Cik Lia beli dkt New dressing.com. sbb harga dia jauh lebih affordarable daripada planner yg Cik Lia yg pernah tengok. Entry My New Planner From Bamboo 1619 sebelum ni pun Cik Lia ade share jugak planner haul kan tp yg itu saiz A5.
Planner ni ada mcm2 jenis. Jadi kalau korang nk cari planner untuk tahun 2018 nnt boleh la g dekat lelong.com search je newdressing.com. Newdressing.com ni jugak ade jual mcm2 jenis deco, sticker dan washitape. Bg yg mmg planner addicted mmg suka la deco2 planner diorg.




A6 Hollow Loose Leaf (diary/notebook)

dalam planner korang akan dapat:

- mothly set
-weekly set
-line note page 
- note pape (yg kosong)
-plastic dashboard
-pocket size envelope (plastick)
- mcm biasa la ade Biodata, event, dan calender.

harga planner:

RM 49.90

Stiker dan sticky note:
                                             Korean “Blue Kitten” Booklet Sticker (RM 6.90)                     Korean "Daily Life Sticker" (RM 4.90 )
Hello Kitty Sticker Pack (RM 6.90)
       Cute Little Doll Sticker (RM 4.90)
Gradient Colour Sticky Notes (RM 3.50)

Cik Lia suka size planner sbb dia boleh bawak g travel  so xmakan space yg bnyak la.

dekat video bawah ni Cik Lia ada share unboxing ke unwrap ke mcm tulah untuk korang tgk detail la apa ada dlm planner tu.
p/s: sory kalau kualiti video tu kurang sbb gune fone je :)



So kalau korang nk beli Planner dan jugak Sticker mcm Cik Lia korang boleh la  pergi dekat:

Website : Newdressing.com
                oklah  itu saja entry Cik Lia kali ini
insyallah jumpa di next entry;
bye.

  • Share:

You Might Also Like

0 comments