2016 Recap / Wishlist Of 2017

by - 2:06:00 PM

Assalammualaikum
Dan
Hai korang

SELAMAT TAHUN BARU 2017 🎇🎆

Alhamdulillah 2016 telah pun menurunkan tirainya tepat jam 12 thn mlm td 😍. So mcm mane thn 2016 korang??

kalau tnya Cik Lia  thn 2016 ni bnyak memberi kesan yg mendalam ada happy,sedih + perit dan stress tp alhamdulillah tanpa Keluarga, kawan2 dan korang dah tentu blog ni kosong tanpa pengisian dan Cik Lia bangkit untuk terus move on dari kesedihan2 yang Cik Lia lalui waktu itu.

Daripada kite bercerita tentang memory lepas moh le kite recap aktiviti Cik Lia sepanjang 2016.

Travel ke Sabah





iron ladies Senamarobik


Mengundi untuk kerja2 potong rumput dari  PKMM


Mesti korang tetanya2 kerjaya Full time Cik Lia apa kan?

kalau tgk dari baner senamrobik tu ade tulis Contarctor kan?
 yess I Am Contractor tp kecik2 jelah 😏
Kerja Cik Lia sbnarnya dok dkt office jadi kerani je tu yg sbanrnya walaupun nme je kontraktor tp kadang2 tu pg jugak site visit, meeting dgn govement sector,pg mengundi untuk dptkan tender, beli borang tender pun Cik Lia buat and Cik Lia bukan bos ok 😉

thn 2016 ni xbnyak pun moment2 best. insyallah 2017 akan ade moment yg best nk tau apa jom bace wishlist Cik Lia (pengganti Azam thn baru)

1. Travel to..
.
.
.

(sumber google)

Insyallah dlm bln ... dlm 2017 nnt 😃
#cantwaittomeetu

2.  Iphone 7
 yang ni pun wishlist jugak ke? haha yess it is 

3. Nak travel around Asia expeciall KOREA!! 
4. nak complete kan misi 2014 
5.  kalau ada jodoh kawen mybe salah 1 wish list Cik Lia.
6. ofcouse la nk sentiasa update blog walaupun busy :)

ok itu saja recap dan wishlist Cik Lia
terima kasih kepada korang2 stranger yang sudi bace blog cik lia ni  
bye...







You May Also Like

0 comments