Experience Shopping With Hermo (Hermo Christmas Collection Unboxing) #sharethejoy2016

by - 10:31:00 PM

Assalammualaikum..
Dan hai korang

Entry kali ini menarik sikit la walau pun item yg Cik Lia beli tu ciput je.. Xpelah asalkan ade reward untuk diri sendiri.



Korang mesti pernah dgr pasal HERMO kan? Ala online shop yang menjual pelbagai jenis barang dari Skin care,Make up,Body Treatment dan ada jugak Fragrance (rangkaian pewangi) Hermo ni kalau  xsilap femes jugak dgn makeup2 dan skin care dari Korea. Contohnya ada The Face Shop, Etude House, Innisfree dan mcm2 lagi la.


Cik Lia 1st time beli dkt Hermo ni sbb biasanya kalau untuk makeup Cik Lia prefer beli dkt Watson @ pun dkt outlet Makeup brand tu sendiri. Tp kali saja je cari kelainan yelah kekonon nk buat ala2 aksi2 eksited tunggu abam posmen haha..





Kebetulan masa Cik Lia terjah website ni diorg baru launch makeup brand dari NYX. NYX ni fames jugak dkt luar negara dan brand ni jugak penah anjurkan Make up Contest dkt Youtube untuk Vlogger2 di luar negara expecially yang terlibat dalam bidang share2 pasal  makeup @  lebih dikenali sebagai beauty vlogger kalau dkt Malaysia ni beauty Vlogger yg Cik Lia follow ada Fyna Here, yuyu rashid dan ramai lagi la.



HERMO UNBOXING
#SHARETHEJOY2016

Meh tgk Cik Lia unboxing kotak hermo ni


#besaryaamat



Hermo ni boleh dikatakan xkedekutla sbbnya korang tgk la item yang Cik Lia beli tu 3 je tp dia punya kotak 😆 besarkan??  Sbb ni 1st time beli barang makeup online  tu yang item ciput sbb yelah nnt beli banyak2 barang xsampai mcm mane 😩 ? 




Hermo Christmas Collection
#sharethejoy2016


Item yang Cik Lia beli

-The Face Shop Air Cotton Makeup Base
-Chriszen multi NBR  sponge (beauty blender)
-Nyx Lipstick (code thalia)



Cik Lia jugak dpt free give 

and 

thank you team Hermo bg Birthday card  😍

Skarang ni Hermo tgh buat sale untuk Christmas, so apa lagi pergila terjah 😍

website: HERMO
Facebook:Hermo My
Instagram:Hermo My

So, itu saja la entry unboxing2 Cik Lia..
nnt Cik Lia akan review satu2 item yang Cik Lia beli dkt entry lain

bye..


You May Also Like

0 comments