FAITH IN FACE MASK REVIEW

by - 5:11:00 PM

Assalammualaikum.
Dan hai korang..

Lama dah xbuat review. Kali ini Cik Lia akan review 2 mask dari Faith in Face. Product ni 100% dari korea dan orang jugak boleh dpt mask ni dkt Malaysia. Nnt di akhir entry Cik Lia mcm biasa la akan letak tempat2 yg korang boleh beli Mask ni.

FAITH IN FACE
(I NEED RELAXING CARE MASK)
PEARL CELLULOSE MASK.


Cik Lia review:

A soothing mask essential for tired skin. To claim the skin and enhance moisture baobab tree extract, aloe vera leaf extract and green tea extract were added.

ü Pearl Cellulose sheet derived from skin – friendly, 100% natural mineral
ü Soothing mask that supplies moisture to soothe and rest the skin
ü Contain powerful hydrating ingredient: baobab tree extract, aloe vera extract and green tea extract.
ü No added paraben, no added mineral oil, free from animal testing.


Apa yang Cik Lia suka dengan mask ni dia xmelekit dan korang apply essence tu rata2 dkt bawah leher korang. Mmg sesuai untuk sensitive skin. Tp kne makesure korang uji dulu patch yang ada pada mask tu.sbb dkt packet tu ada tulis “for those with sensitive skin,conduct patch est before use.”  Mcm kulit cik lia skarang ni boleh di kata sensitive dan ttbe kering dibahagian pipi dan tepi bibir jadi mask ni mmg sesuai untuk moisturies kulit bg jgn terlalu kering.

FAITH IN FACE
(MISS INVISABLE PORE HYDROGEL MASK)



Cik Lia review:

Kalau korang ade pori2 besar mcm Cik Lia mask ni sgt sesuai untuk korang sbb nya ada:

ü Chest nut shell extract
ü Witch hazel extract
ü Salicylic acid

Mask ni berbeza dgn mask FAITH IN FACE (I NEED RELAXING CARE MASK) PEARL CELLULOSE MASK. Sbb nya dia ada dua piece mask mcm dlm pic di bawah. Dan dia ade 2 layer off patch dimana korang kne letak 1 layer mask di bahagian dahi ke hidung dan layer yang ke 2 baru la korang letak mask td dkt pipi ke dagu. Korang rata kan btol2 mask tu bru la korng dpt full face mask.





Cik Lia xberapa suka sgt mask ni sbb dia xlah mengecilkan pori2 Cik Lia yang boleh di katakan besar @ mungkin bru 1 paket mask je Cik Lia guna sbb tu hasil dia kureng sikit. jd Cik Lia kne beli lagi dan try lagi bru la hasil dia kebabomm..mybe la..Cuma 1 jelah yg Cik Lia suka dgn patch ni dia soft mcm natadecoco rase nak makan pun ada 😂😂 hahahah..

By the way kedua2 mask ni ada hasil dia yg tersendiri depent on kite jugak. klau kite rase mask tu kurang sesuai mybe boleh try mask yang lain sbb Faith In Face ini ada bnyak jenis mask so korang boleh cari dkt:

FAITH IN FACE

Website: FAITH IN FACE MY 
Facebook: FAITH IN FACE MY
Instagram: faithinfacemy
@
Boleh beli dkt:

@
 Watson

Harga:

FAITH IN FACE (I NEED RELAXING CARE MASK)
PEARL CELLULOSE MASK.
(RM BELOW RM 10)

FAITH IN FACE
(MISS INVISABLE PORE HYDROGEL MASK)
(RM 11.90)

 ok itu sahaja entry untuk kali ini
oh lupe btw thanks u soo much pada sesiapa yang wish birthday Cik Lia pada 
1 dec aritu dan xlupa jugak pada blogger lyssafazurine sbb blog dia pun sambut birth day di hari yg sama  😊😊

Tahun ni Cik Lia xde beli apa2 lagi self reward untuk birthday tp insyallah lau ade Cik Lia akan share nnt.

bye korang.. 

You May Also Like

0 comments