Beauty Haul: Etude House (Belated Birthday Present) & Random Haul

by - 10:44:00 AM


Salam
dan
Hai korang..

Lamanye tinggalkan blog ni selama 2 bln..biase lah aktiviti harian mmg bnyak tmbah2 ag dah akhir tahun ni kan..

meh la Cik lia kongsi beberapa item expecially makeup product yg Cik Lia beli untuk slot beauty haul dan ade jugak random haul (planner & diy stuff).




Etude House Beauty Haul


Cik Lia beli product ni sebagai present tok diri sndri smpena birthday Cik lia 1 dec haritu.. tp esok nye 2hb bru g beli.



masa ni Etude house tgh buat buy 1 free 1 so apa ag grab la a few item.. item yg di pilih ni Cik lia dpt bntuan dri staff Etude House mcm2 yg Cik Lia tnye cara nk pilih bb cream @ Precious Mineral Any cushion yg skung ni tgh fames.tp Any Cushion Cik Lia xbeli sbb dah biasa pakai BB cream. so dari bantuan staff Etude yg mesra Cik Lia grab la 

 - Precious mineral BB cream ( code: honey beige)
yg ni korang bleh pilih 1 ag product as free..
-Dreaming Swan Eye & Cheeks (code: pointe coral)

dan 1 ag item yg jugak bolek dpt buy 1 free 1
- my beauty tool (blush & contour)
dan yg Cik Lia grab sebagai free
-sweet cherry tint (code: orange)
dan diorg jugak bg free sample dan ade 1 freegive



mini sample 


dan
sbb Cik Lia xdpt beli Precious Mineral Any cushion so staff yg melayan Cik Lia td bg mini preciouse mineral any cushion as free give untuk dtry.


Random Haul 
(Mr.DIY,SSF dan Popular)


(Mr.Diy & hydrangea flower dri SSF)



(popular book store)

nnt Cik Lia akan buat review untuk Precious mineral BB cream ( code: honey beige) dan free give yg Cik Lia dpt.

ok lah bye for now..
Bunny Emoji-87 (Thanks) [V5] by Jerikuto

You May Also Like

2 comments