Slot Haul: Mr.DIY & LuvClo Online Fashion Store

by - 9:31:00 PM


Hai korang Adorable Girl Anime Emoji (Double kawaii wink) V6 by Jerikuto

semlm  Cik Lia pg trjah Mr.DIY..
saja jalan2 cuci mata smbil window shopping (window shopping le sgt)
mula2 cadang nk window shopping  nk beli sock dgn earphone sekali smpai xcukup tangan da...Neko Emoji-20 (XD Very Happy) [V1] by Jerikuto
  
lau nk tau apa item yg Cik lia beli smpai xcukup tangan tu meh tgk haul Cik Lia ni.
.
.

yg ni Cik Lia bli brg untuk planner dgn traveling je..

masuk MR DIY mmg konfem ase xnk kluar pg tmpat lain..haha..
sbb brang dia mcm2 hado dan murah..
so..korang yg nk barang2 comel mcm ni boleh pg trjah Mr DIY dan komfem troli korang penuh..
selain trjah Mr.DIY Cik Lia ade beli beberapa item untuk planner Cik  Lia dkt Newdressing tp parcel xsmpai ag..
nnt Cik Lia update kat entry haul lain..


LuvClo Online Fashion Store

haul yg ni plak  1st time Cik Lia beli baju dkt online shop..
(nnt Cik Lia akan review online shop ni dkt entry lain)


2 long sleeve top
ade bnyak design and harga dia murah
lau korang nk beli  meh


ok itu saja haul Cik Lia untuk hari ini..
insyallah esok ade 1 ag haul 
lepas tu..bye2 blog untuk seminggu...
thanks for reading..

Bunny Emoji-87 (Thanks) [V5] by Jerikuto




  








You May Also Like

0 comments