Review: Hanna & Kent Gentle Relief Balancing (Traveling Kit)

by - 4:21:00 PM



Assalammualaikum 
dan

 Hai korang  Bunny Emoji-88 (Hello) [V5] by Jerikuto

pernah x korang dgr Nama Skincare ni..
.
.

Hanna & Kent?

ha lau korang nk tau meh sini Cik Lia bgtau..
sbb apa Cik Lia nk bgtau korang sbbnya Cik Lia baru je try one of their skincare..

About them


Hanna & Kent offers you brilliant solutions for your skin and body. Their natural based products are   made of the highest quality and love to maintain your youthfulness for many years to come. 
Today, Hanna & Kent skincare products are available online internationally to nourish you for fun, fresh and trendy skin. 
yang ni Cik Lia punya Review about this product..




Hanna & Kent Gentle Relief Balancing  (Traveling Kit)



terdapat 3 botol comel  didalam beg comel hijau tu..

Item

1.Hanna & Kent GentleRelief Balancing Cleanser
2. Hanna & Kent GentleRelief Balancing Toner
3.Hanna & Kent GentleRelief Balancing Essence

My Review.

Hanna & Kent GentleRelief Balancing ni sgt2 sesuai untuk orang yang ada kulit sensitive mcm Cik Lia..
product ni cik lia suka dia punya essence tu mcm  krim  rawatan muka.. 
sbb nya masa mula Cik Lia try muka Cik Lia  ada beberapa ketul Miss J kat muka..
tp bile Cik Lia apply essence tu Miss J tu pun cepat kecut dan xtinggalkan parut.
cuma yg Cik Lia xbape suka dia punya Cleanser tu xbnyak buih..
mybe sbb  dia dah di formulate untuk orang2 yg xsukakan cleanser yg ade bnyak buih..
tp so far sbb Cik Lia  dah pakai seminggu mmg xdelah naik Miss J ke ruam ke yang hinggap  kat muka..
bau dia seakan bau yg entah Cik Lia pun xtau nk explain cmner tp bau dia xdelah smelly sgt..wangi and nice..
dan
boleh bawak pg travel 
dan 
yang paling penting
.
.

Made in Malaysia Frog Emoji-58 (Yay) [V3] by Jerikuto

Harga

RM 38.10

where u can buy

watson 

facebook: Click Here

@
website: Click here

oklah itu saja review Cik Lia kali ini..
bye..











You May Also Like

1 comments

  1. jom join GA ni..rm200 menanti anda!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete