Travelog Bandung Indonesia Day 1 & 2

by - 12:47:00 AM


Travelog Bandung Indonesia Day 1 & 2

salam korg smua..
i'm back..
rindu kat korg...hehehe
now Cik Lia nak brcerita tentang entry pd hari ini...
iaitu..
TRAVELOG BANDUNG INDONESIA 2012..
ingat x Cik lia ada bgtau yg Cik lia akan prgi brcuti..
ha..nilah dia..
khas tok anda smua...
hari ini Cik lia akan update travelog day 1 & 2 dlu..
nnt ada time day yg sterusnye pulak..

Day 1

hari 1 biasalah ontheway nak cek in ke LCCT 
kul 8pg dah grak dri umah tok travel ke sana..
then kitorg brehat dekat Dengkil tok makan tghari sblum
memasuki Airport..

suasana di dalam LCCT
gmbar2 dlm travelog ni di snap oleh photographer yg xbrape pndai..
{mengaku sudah (-_-")}

now tepat jam 6 ptg (wktu indon) kitorg tibe..dgn Air Asia Flight..
Di BANDUNG INDONESIA

 time smpai tu pak supir dah setia menunggu untuk dibawa ke Hotel


ni suasana kat prkarangan airport BANDARA HUSEIN SASTERANEGARA BANDUNG


ni pulak suasana prjlanan menuju ke hotel..

dah smpai hotel HOTEL ASTON TROPICANA
than pas check in kitorg singgah mkn di restoran yg brdkatan dgn hotel

 Chibiut Restorant.
{sorry gmbar mkan xde,sbb time tu smuenye kebulor..(-_-")
nnt ari ke 3 n ke 4 ada..}

DAY 2

dah msuk day 2..
bngun seawl pagi untuk brshopping di PASAR BARU


sblum shopping breakfast la dulu
{amboi smpat ag snap gmbar cowok gantang ye..}


time for shopping @ PASAR BARU...
kat sni smua jenis brang ada..sbut je..
nak kain sulam,handbag,kasut,baju, ai..pokok nye mcm2 ado...
kat sini bnyak shoplots yg mnjual mcm2 jenis brg..
ade 7 tingkat xsilap Cik Lia kat Pasar ni..
so lau korg nak shopping ni lah tmpatnye..
sgt2 sesuai..
mcm mak Datin kite(bju biru)..
lau xcya tgk la gelagat dia..mcm gengster nak kutip hutang pulak (-_-")..
then pg tmpah sluar untuk Dato kite yg mmg dia je yg shopping sakan
lau xcaya tgk nnt ye..
(dlm travelog akan dtg)


then kitorg break for lunch..
2 pun dah dekat kul 3 ptg bru mkan..
kitorng mkan kat food court je..
kat gerai Subaidah makan dia mkanan org sunda..
then smbung shopping smapai pnat..
(gmbar ni complete dgn mkan mlm jugak)
mkan mlm just oder kat dlm bilik je..
sbb blek dri PASAR BARU dah nak maghrib..
gbar yg tgh2 tu adalah brg hasil bodek Cik Lia
hehe..
oklah tu sja tok day 1 & 2..
gmbar di collage oleh picnik tnpa d edit..
hope korg enjoy..
bye jmpa di travelog akan dtg....

p/s: korg leh tgk skali ag kat travelog  

You May Also Like

0 comments