Hajat Tahun baru 2012

by - 11:39:00 PM

salam..
akhirnye..dpt dah update blog secepat mungkin stelah berhmpas pulas mngtransform kan blog..
he..simple je kan..
yelah yg pnting isi entry tu..
oklah..
korg azam and hajat  x tok thn 2012 ni??
cik lia of cos la ade...
tp azam and hajat thn lepas pun xtrcpai mcmner nak ada tok thn2012 kan..kan..
hum..excually 50/50 je dah pun trtunai..
ag 50 tu...nak forward thn 2012 ni...
antara azam n hajat yg nak kne cpai adelah..
.
.
nak beli 
.
.
BLACKBERRY TORCH SLIDE..
@

BLACKBERRY BOLD pun jd lah....
so..demi mncapai hajat ni kene lah simpan duit...
hum..tp ade ag bnda lain nak kne beli..
(hum..bnyak plak bnda nak nye..)
tp ni konfius skit...
cik lia ada 2 hajat n azam..
 1 yg tdlah..(blackberry)
and
yg ke2 ni..


MYVI S.E (white)
nak bli kereta ke blackberry???
adoi..
ni yg susah skit..
tp lau dah bli BB t xleh nak bli kereta..
and ble dah bli kereta dah xleh nak bli BB
(ui..ni nmenya angan2 mat jenin)
tp xpelah..
cik lia rase lau bli dua2 pun ok dah..
sbb saving cik lia cukup..
tp lau nak bli dua bnda ni ke tunggu cik lia keje la..(hehe)
bru la saving tok nak kawin (ade ati) nnt cukup..hehehe
apa2 pun ni smua still dlm perancngan..
blum tntu dpt bli..
(hai bile la wishlist tu nak d fullfill kan ye...)
apa2 pun azam cik lia tok dpt 4 flat still dlm tangan..he..
oklah bye for now..
doakan cik lia slamat pergi n blek dri brcuti..
bye..
love..

You May Also Like

0 comments