bulan baru azam pun kene la bru..

by - 10:53:00 PM

assallammualaikum...
ape mcm dgn entry cik lia ok x??
he..ok la kan..
esok brmulalah episod baru cik lia...
yelah stlah 3 minggu cuti sakan..
so bsok brmulalah sesi pmbelajaran kat kolej...
mesti korg trujakan bile nak blek ke kampus smula??
kan2??
hehe..cik lia pun sama gak..
rase truja tu mmg la
tp yg paling truja bile cik lia xsbar2 nak tau result final exam cik lia pada sem lepas..
wlaupun cik lia dah tau result cik lia drpd kwan baik cik lia
tp xbrmakna ape yg dia bg tau tu betol..
so lau nak tau kne la tgk sndri..
so nnt cik lia bgtau result tu ye..
hehe..
tp ape yg pnting kite jgn la riak klau kite dpt result yg bagus
tu xbrmakne smpai stu je..
kite kne keep it up smpai bile2..
agpun kita xtau masa akan dtg nnt..
so jgn over plak..
lau pt pujian drpd mmber pun kene wat snyum trkejut..
yelah wat pe nak riak..
so kite kne brsyukur atas usaha kita sndri..
tu barulah btol..
oklah..nak tdo ni..
t lau cik lia senang cik liaupdate ag ye..
ow lupe..pasal review blog n blogger nnt cik lia akan buat..
siapa agaknye ye..
nak tau kne tunggu...
bye..

You May Also Like

0 comments