blog bru gitu..

by - 6:38:00 PM

assallammualaikum...
wawawah..
cik lia akhirnye dpat gak mengtrnsformerskan blog..
hehe..biasalah tgh mood baik..
lau dlu blog cik lia bgtu semak dan menyemak..
kini dah brwajah bru..
sbetolnye..
mmg dah lama dah cik lia nak mengtransformkaan blog..
tp tulah..masa xmnggizinkan..
jd tgh ada masa ni baik buat kan..
cos xlame lagi cik lia akan memasuki sem baru kat kolej..
so nnt xde mase..
cik lia mnggunakan konsept trsndiri dan xde tru sape2..
so kali ni konsep cik lia smple n nice..
sbb tu lau korg tgk mcm xde pape kan..
yelah lau nak bubuh picca nnt org ckp syok sndri..
jd biarlah header ciklia je yg ade picca cik lia..
saja wat testing..sbb cik lia tgk
dlm bnyak2 blogger yg cik lia follow smuanye pakai picca mereka..
gempakkan..
mmg susah gak nak menyiapkan blog ni..
tp dgn keazaman dan ke bnyak masaan jd dpt gak buat..
yeah!!!.ni blog buat sndiri tau xde suruh org...
hasil tangan sndri adelah kepuasan sndri xgitu..
cik lia lebih pntingkan hasil kerja sndri drpd mntak tolong org..
sbb ape sbb kite boleh blajar..
lau mntak tolong org..dpt ape..
ha..ckp dpt ape..ckp



so nilah header bru cik lia..
edit by..dri sndri la...
gmbar tu agak xbrape best skit..
sbb biasalah..
gune camera nset yg over cntek tu..
nnt ada mase cik lia nak wat trade mark plak..
bru lah official..
hehe..lebih2 plak budak ni..
oklah smpai sni je..
nnt cik lia nak buat review blog n blogger yg cik lia follow..
tunggu..bye..

You May Also Like

0 comments