Rndu Blog Kite..^_^

by - 4:24:00 PM

assallammulaikum..
wah...dah brabok dah blog cik lia..
2lah pasal dah lelame xmngapdate..
ate biase le student la ktekan..
sbnarnye cik lia dah mlas dah nak mngadap lappy n blog..
fb cik lia pun now dah x brupdate2..
agpun skung ni assignment dah brlmbak mne nak hndel quiz ag..
adoi..
n kdang2 masalah pun dtg dan pergi pun ade gak..
tense dwatnye..
rungsing n malas nak pk pun ade gak..
tp nak buat cmner kne gak hdapinye..
kadang2 cik lia pun xtau la mcner nak ckp..
pkara kecik pun bleh jd besar..
hm..tp nak xnak kne gak hadapi.
skung ni cik lia tgh blajar bsabar n buat bodoh je..
sbb cik lia tau lau cik lia buat sikap amek mudah t mcm2 hal
leh jd kan??
hm..excually bf cik lia dah xbg dah cik lia update ape2 kat blog
or fb dia ckp t malukan dia plak..
padahal blog tu cik lia tulis tntang hal2 dsekeliling cik lia
tu pun dia nak marah..over gitu!
sbenarnye dlm pada cik lia rndu2 kan blog ni ade gak
sdikit dilema yg melanda..
hm..tp xperlulah nak cerita kat sni..
t xpasal2 plak cik bf..(bf ag ke??)
melenting..
okes fine!!..
k lah t ade mse ag cik lia update..tp xtau la ble..
kan..ow mybe pas cik lia excited nak pg singapore 2minggu ag kot..
t ade citer menarik drpd sna cik lia akan update okes..
k by for now..


You May Also Like

0 comments