Travelog: Hello Sabah! (itinerary) # liyashortvacay

by - 7:32:00 PM


Assalammualaikum
dan
hai korang

Untuk entry travelog kali ini Cik Lia akan share dulu itinerary sepanjag Cik Lia berada di Sabah. Tp sblum tu lau korang belum baca ag entry persiapan Cik Lia boleh klik link Travel Kit ni untuk baca. 

Masa,lokasi,harga,cuaca depent pada perjalanan korang sbb ianya xkan sama. Masa tu anggaran Cik Lia je sbb Cik Lia pg Sabah bukan ikut tour. Lau ikot tour korang kne ikot timing diorg. Harga kereta sewa pun xsama depent on company yg korang deal.

(Lau kurang jelas korang boleh klik gambar itinery tu)









 (*tolong jangan copy paste ye. lau nk gune itinerary ni boleh mntak dgn CikLia)

Cik Lia nk ucap bnyak2 terima kasih kepada blogger2 yg share experience diorg semase travel. lau korang nk pg travel kesesuatu tempat tu eloklah korang blog walking. sbb dkt situ nnt korang akan tau experience diorg tempat yg diorg visit dan mcm2 ag la. ni antara blogger2 yg Cik Lia blogwalking untuk cik dapatkan tempat menarik semasa berada di sabah:

- ecahmarkthemaps.blogspot.com
-annazanariah.blogspot.com
-akulovetravel.blogspot.com
-ikitakamu.blogspot.com


ok nnt keseluruhan story Cik Lia akan update next entry
bye2
jumpa next entry..


You May Also Like

0 comments