Clear Out About Product Review

by - 4:13:00 PM


Assalammualaikum..
Dan
Hai Korang

Lama Cik Lia menyepi dari dunia blogging ni kan? Huhuhu..biase la aktiviti kerja ag banyak lately ni. Tp skarang alhamdulillah dapat jugak curi mase untuk editing dan makeover balik blog Cik Lia yang biasa2 ni..

Oklah back to entry asal..sbnarnya Cik Lia ada a few things nak di clear out dkt korang2 pasal blog review expecially pasal product review.




Cik Lia ingat lepas Cik Lia delete post pasal review product Quputeh  (nnt Cik Lia gtau npe Cik Lia delete post trsebut) tu x de la ag org bertanya itu dan ini tp ada jugak alhamdulillah ade yg masih ingat entry trsebut wlaupun dah lama. So sbb tu lah Cik Lia trpanggil untuk buat clear out pasal ni. Hope fully korang paham la ye..

1st Cik Lia akan jawab soalan sis yang tanya dlm komen kat atas td (sbnarnya cik lia dah pun jawab soalan sis tu tp still nk bg clear kat org lain jugak.) Soalan dia betol ke product tu menjadi? Honestly mmg Cik Lia guna dan consume product tu sampai la Cik Lia dapat satu result yang best. Meaning to say (dah mcm ayat lecture Cik Lia dulu hahaha) Cik Lia kne consume sampai dkt 3 botol baru la dapat result yang Cik Lia nk.

Dan apa yang Cik Lia nk tegaskan product ni bukan la UBAT yang boleh menyembuhkan   100 % penyakit tu ianya hanya sebagai supplement yang menjadi makan tambahan untuk diri kita dan selebihnya kite kna jugak jaga Skincare kite (lau ada masalah dgn kulit muka) jgn la main try pastu xngam tukar lain mmg la xmenjadi. So lau korang dah jumpa 1 product skincare yg btol2 ok dgn korang jgn tukar lain.

Cik Lia consume product tu pun sbb dulu Cik Lia mmg mngalami jerawat  yg teruk, period yg xmenentu,sakit sana sini. Tp lepas dah consume walaupun 3 botol je Cik Lia rase kesan dia mmg bagus. Kurang la jerawat, period pun dah teratur, kurang rase sakit. Tp yang jadi punca Cik Lia stop consume product ni sbb harga dia yang mahal dan ada 1 pekara yg jadi kat Cik Lia (tp bukan la berpunca dri product tu)
so Cik Lia stop dan just jaga Skincare (nnt Cik Lia share rutin Skincare Cik Lia kat  Entry lain) dan lifestyle Cik Lia supaya benda2 tu xdtg ag.

Panjangnye entry cik Lia oi..haha..ok2 ini last..

Dan yang last Cik Lia nk bgtau xsmua product yang Cik Lia try tu ngam dgn orang lain. So sebelum korang nk test out satu2 product tu korang kne la fikir sama ada perlu ke korang amek sdgnkan korang xde masalah yang penah Cik Lia alami. Nnt ble korang dah test out jadi benda lain contoh xde jerawat naik jerawat. So lebih baik fikir masak2 ok..

Oklah mesti ade yang nk tau knapa Cik Lia delete entry pasal review Quputeh tu sbbnya Cik Lia dah xconsume product tu tp korang still boleh tnya itu dan ini dkt Cik Lia dan entry2 lama dah full dlm post Cik Lia jd sbb tulah ada entry lama yg korang cari tu xde..bknnya Cik Lia tipu (ada yg ckp Cik lia tipu..lau xcaya meh face to face ok). Apa yang Cik Lia nk bgtau ni review yg Cik Lia buat tu smuanya dtg dari hati Cik Lia dan bukannya suke2 je buat review.

So hopefully apa yang Cik Lia dah clear out smua yg korang nk tau pasal product review expecially pasal product quputeh tu korang dpt tau..lau ada ag yg nk tnye boleh trus direct klik page Contact Me utuk bertanya kat Cik Lia @ pun tulis kat komen ok..

Oklah itu sahaja bebelan Cik Lia :P
Jumpa next entry

Bye..

You May Also Like

0 comments