My New Planner From Bamboo1619 Review & Setup

by - 10:04:00 PM



Assalammualaikum dan hai korang..

Entry kali ni Cik Lia nk buat review pasal My New Planner From Bamboo1619. Lau korang nk tau Bamboo1619 ni adalah sebuah online shop yang menjual pelbagai jenis planner, washitape dan planner acssesori yang lain. oklah meh sini tgk Cik Lia punya review & setup yang Cik Lia dah buat dlm planner dari Bamboo 1619.


 My New Planner From Bamboo1619 


 yeah!!! comel kan planner bru Cik Lia..


    Watermelon Red Silver Dotted W/Button Planner.


sbnarnya dah 1 bln lebih Cik Lia dpt planner ni tp bru bln ni update 😁. Owner instashop ni bg Cik Lia 2 washi tape as free give. 



yang ni smua insert2 yg ada dlm planner Cik Lia


 Watermelon Red Silver Dotted W/Button Planner.

- A5 Planner - Planner cover
-2016-2017 Calender
- 2016-2017 Event
- Monthly planner
-Weekly planner
-Ruled notes
- Free notes
- plastic poket 
- pen holder
- 6 Secretarial pocket

Kenapa Cik Lia perlu ada Planner Diary ni?


Cik Lia guna planner ni sebagai Blog & daily life planner. so dlm planner ni Cik Lia bleh tulis entry-entry blog yg Cik Lia akan update dkt blog. begitu jugak dgn jadual harian Cik Lia di rumah. Dkt office Cik Lia ade Site planner Cik Lia sndri ala planner yg biase korang bleh bli kat popular ke MPH tu.

Planner ni korang boleh decorate sesuka hati korang dgn washi tape, stickers @ sticky note. jap ag korang leh tgk setup Cik Lia untuk Planner ni. Planner ni sesuai untuk korang yg kaki travel dimana korang boleh catit moment @ itenerary travel korang dlm planner ni smentara nk update dkt blog. ni jugak salah satu sbb knapa Cik Lia kne ade planner ni. biasanya Cik Lia akan tulis dkt fone @ notebook je tp selepas insiden dkt Lombok tu jadi trpakse la cari inisiatif lain untuk update moment @ itinerary Cik Lia sepanjang travel.

Planner Setup


Dashboard 


monthly planner


Weekly Planner

montly dgn weekly decoration yg Cik Lia share ni adelah untuk bulan February untuk March on the way..Cik Lia suke simple decoration gune washi tape dgn stickers je lau untuk draft Cik Lia biase gune sticky notes @ memo pad.setakat ni Cik lia suke dgn planner ni sbb dia mudah dibawa kemana2 dan owner instashop ni pun ramah. tumb up 👍 untuk owner Bamboo1619 yg layan Cik Lia dgn baik. so korang yg nk dptkan Planner mcm Cik Lia boleh la Clik link warna purple di bwah ni.

Facebook: bamboo1619
Instagram: Bamboo1619
website:   bamboo1619

 Harga planner Cik lia:
RM98.00 ( RM8.00 postage)
p/s: harga planner lain2 ye.

ok itu saja untuk entry kali ini..
jumpa next entry
bye...














You May Also Like

0 comments