Review: Simplysiti Spring Bloom Aromatic Mist

by - 10:42:00 PM


hai korang lama jugak cik Lia mnghilang ye..
hehehe bukan hilang trus..Blog ni still dalam proses pengupdatetan.
tp tulah mase nk update tu agak limit sbb busy dgn duty harian..

oklah back to entry..


sapa kat sini penggemar PERFUME ce angkat tangan
Cik Lia mmg peminat tegar Perfume..
smua jenis ada..tp xdelah smpai buat collection..
dah abs beli xpun try bau-bauan trbaru kat pasaran..

entry kali ni Cik Lia nk review perfume @ body mist dari 
SIMPLYSITI
simplysiti spring bloom aromatic mist..
trdapat dua bauan 
Dreamy floral & Oriental Jasmine.

REVIEW & COMMENT 
bau dreamy floral lebih kpd bau bunga ros dan Cik Lia kurang mngemarkannya..
sbb cik Lia suka something yg sweet dan fruity..
jadi Cik Lia pilih 



SIMPLYSITI SPRING BLOOM AROMATIC MIST
ORIENTAL JASMINE
exotic,sensual,warm


bau body mist ni sgt2 la wangi dan bau dia xberapa kuat dan sgt2 best ble pakai..
bauan dia sgt2 soft dan ble kite berpeluh kite akan rase selesa..
sbb kebiasaanya lau dah berpeluh badan kita akan kluar mcm2 bau..
tp ble cik Lia try Cik Lia rase confident je..
harga pun berpatutan..
packaging dia sgt comel dan bagus untuk yg suka bawa prefume kemana2.

lau korang yg penggemar Perfume @ body mist
mmg Cik Lia sarankan korg try dua bauan dari Simplysiti ni..
mmg xmngecewakan korang..

HARGA
 RM 14.90 
Boleh didapati di Watson berhmpiran anda..

bye..
jumpa next entry..











You May Also Like

1 comments

  1. best ke bau dia??
    AM baru je menang GA dan hadiah ya adalah perfume nie la..
    Nak juga usha2 review dan jumpa blog cik..

    Minat perfume??? Nak try tak perfume daripada minyak pokok gaharu??Perfume yang buatan premium dengan harga yang murah..Mampu bertahan sehingga 8jam..



    LeoRa Fragrance 4 Women
    Follow blog AM DISINI
    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM DISINI

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete