Throw back Cousin's Wedding

by - 1:08:00 AM


salam 
lame gile xupdate blog..rindu nk update cam dulu2
tp mase agak trhad dgn kerja dan tanggungjawab sebagai anak {isteri tu blum ag ye :)}
Amboi tajuk..
nmpak sgt dah lame xupdate smpai brthrowback bagai :P
sbnarnye kat blog je yg xupdate kt Insta ha penuh gmbar2 yg Cik Lia upload nnt..

Aritu 1/8/2014 (lau xsilap la) ade Cousin's Wedding dkt Penang
Ank kakak mama Cik Lia kawen..
ktorang stay kat sna 3 hari 2 mlm..
Pak Yang (mama punye abg ipar) tmpah homestay btol2 dkt dgn umah diorg.
dekat Permatang Pasir

 lau korg nk tau detail pasal homestay ni korg leh korg boleh kol sndri tuan punye homestay ni ye :)

oklah malas nk citer pnjang yelah sbb throwback kan
so korg tgk jelah gmbar yg Cik Lia upload ni


wanyana's wedding
ni gmbar diambil mase kat umah blah perempuan


Amek berkat atas pelamin Cousin :)


with kakak sedara kebtulan pakai wrna same :P


kebetulan cousins2 dgn mak sedara termasuk la pakcik pakai kaler yg sme :P
(abaikan muke xtgk camera tu ye haha)

Congrate Cousin :)

oklah itu je yang Cik Lia nk share
nnt update lagi 
bye
Asallammualaikum :)










You May Also Like

0 comments