Moment yg Betol2 xboleh Di beli :)

by - 3:18:00 PM

salam..
Entry mcm menarik je macam menarik je..
(dah knape dok mcm2 ni... -_-")

12.04.2014 (SABTU)
PICC PUTRAJAYA
hari yang paling excited untuk smua Graduan2 KLMU & COSMOPOINT
Dimana tarikh ni la kitorg ex2 student berkumpul dan di anugerahkan..

kad jemputan


take a Selfie before Off to PICC
bju ni dari Offical designer sndri..
Tudung Custumade by Sylashawlstore & INA by Raudhah Shawl Store

sampai saja dekat PICC Cik Lia trus di ajak selfie beramai2 dgn kawan2 1 batch and junior


mase ni masing2 tgh tahan lapar haha..
mase tgh tunggu masuk dewan skali ade abg negro ni ajak Cik  Lia dgn Mmber 1 batch interview untuk program diorg..



mmber 1 batch 2010-2013
(gmbar dri Ateen)


dalam dewan PICC


mama yang tangkap gmbar ni
mase ni mcm2 perasaan ade nebes tp still leh kawal..




andd......
Alhamdulillah berkat kesabaran hmpas pulas study selama 3 thn
 I'm officialy GRADUATED.

thanks to all yg xpernah putus2 berdoa 
untuk kejayaan Cik Lia :)
and thanks to mmber2 1 batch for this moment..
mmg moment yg sgt xboleh di beli 

till next time 
bye..


You May Also Like

0 comments