nak kurus mcm LISA SURIHANI..

by - 8:57:00 PM

salam..
ha??? Nak kurus mcm LISA SURIHANI???
dah buang tebiat ape ke Cik Lia??
buang tebiat apenye..betol lah...
xtpu..


tgk ni cantek kan lau kurus mcm LISA...
he...
excually..time2 cuti sem nilah niat nak kurus tu timbul...
yelah..dah cik abg syg soh kurus na la ikot..
(Ow..lau dia xckap xmau kurus la??)
he..hehe..mmg la..
now bila usia dah nak tua ni what TUA??
(excuse me..muda ag ok..)
knelah jga badan bru la cntek..
n nak pakai apa pun CANTEK..
yelah..badan Cik Lia ni xdelah gemuk tp sedang2 je...
cume bnyak lelemak kat perut n lengan je...
tp xsyok la bile nak cari bju msti nak kene cri yg XL xpun XXL..
nak la jugak rase pakai bru M ke S ke...
kan.....
lau xpecaya Cik Lia ni gemuk..em i mean sedang2 tgk ni...
.
.
betol x dah gemuk???
(gmbar ni time pg bndung 2...)
so nmpak kan beza kak Lisa kite dgn Cik Lia??
mmg la bbeza (._.'')
em..apa2 pun target nak kurus tu tetap ada..
yeah!!! GAMBATE!!
oklah...doakan semoga Cik Lia dpt apa yg Cik Lia nak...
bye2...



You May Also Like

0 comments