by - 1:31:00 PM

salam all my lover blogger..
I'm back!!! hehe..lame xupdate entry kat cini..<3
arini cik liya nak join another Exchange blog dekat slah stu blog ni..


Jom Exchange Bloglist Dengan BLOG RILEK-RILEK



SYARAT PENYERTAAN:

1. Letak link Blog Rilek-Rilek (http://rilekrilek.blogspot.com/) dalam bloglist korang.
2. Buat satu entri dengan tajuk: Jom Exchange Bloglist Dengan BLOG RILEK-RILEK.
3. Copy kod banner di atas & tampal pada entri tadi.
4. Tag 2 rakan blogger yang lain.
5. Tinggalkan url entri korang dalam ruangan komen di bawah. Siap!

TARIKH TUTUP:

12 Mac 2012 (kalau ramai yang berminat, tarikh mungkin akan dipanjangkan...)

psst: Penulis akan cuba update dengan kadar segera. Jadi lagi cepat korang join, lagi cepat la blog korang tersenarai dalam bloglist tu nanti!




You May Also Like

1 comments

  1. Bloglist dah update! Thanks sudi join ;)

    tp kan, mana bloglist dlm blog ni? xjumpa la, biasanya org letak kat sidebar...

    ReplyDelete