listing brg sblum shopping

by - 11:05:00 PM


salam korg..
eh lupe nak wish selamat tahun baru 2012 smua..
ok hari ini smpena dgn tahun bru ni..
cik lia nak buat listing barang yg hendak di beli sewaktu shopping nnt..
shopping kat mane ado la...
hehe..jd disbb kan xmau ada pmbaziran brlaku..
baik cik lia buat listing dlu..
yelah skurang2nye xdelah smpai trbeli bnda yg kite xmau..
kan menyusahkan...
ok lets get start..


1.baju lau nak bli pun maximum 2 helai..


2. jeans (ni mmg nak kne bli) 1 helai pun jd lah...


3. if ada yg special kat stu cik lia rembat jew... tp just bli spsang je..
(tkot t ble blek kne rmpas ow..TIDAK!!!)




4.ok yg ni mmg wajib bli 2pun lau jumpa yg bkenan cik lia pun....REMBAT..
tp lau xde bli purse money pun ok dah...
 dan yg trakhir..




5.surveniour untuk teman2 tu pun lau cik puan datin kasi beli...
haha...


hahaha..apa2 pun still on bujet..nak bli bnyak2 pun bukan nye pakai..
wat show je dlm almari tu...hahaaha..
yg penting apa yg kite nak xsmestinye kne bli kan..
huhu..
he..ni smua prangcangan cik liya je..
(yelah cik lia ni mmg trkenal dgn jenis merembat haha..
t xpasal2 kne rembat..(just joking))..
ni adalah plan awl sblum cik lia p terjah kedestinasi yg nak cik lia nak pg tu..
oklah korg yg rase2nye ada plan nak bli something mase nak 
shopping kew apa2 kew..
wat lah listing dlu sblum..
yg kite nak xdpt yg kite xmau dapt.hahah
(peribahasa sndiri..)

p/s:tu dia org lain dok pongpang2 nak exam, dia (ciklia)plak dok pongpang2 verangan nak pg shopping..haha..abiskan la exam dlu cik lia oi..hehe (nasihat tok dri sndri)

You May Also Like

0 comments