WeDdInG ReViEw PaRt 1

by - 5:18:00 PM

hello..
msti korg trtanye2 kan npe cik lia wat entry mcm tu??
smua org pun ada keingin nak mndirikan msjid kan??
cik lia pun sama ade keinginan mcm tu..
so ni sbahagian drpd keinginan cik lia..

ok kite mulakan dgn pelamin dulu..


ehsan drpd cik google

cik lia ni ske yg simple and glam mcm gmbar ni..
lau bleh nak smua flower2 yg dihias dgn fresh flower..
dekorasi msti lah mengikut kesesuaian tema dan konsep
yg tlah di pilih oleh pasang pengantin baru..
lau xmengikuti kehendak diorg nnt msti wedding tu akan nmpak xsmpurna..
klau cik lia,cik lia ske tema wedding dlm taman @ traditional wedding..
colour tok konsep plak warna purple pink n white pearl

ok yg kedua mstilah busana kan..



ehsan drpd cik google


ehsan drpd cik google


ehsan drpd cik google

cik lia ske busana jawa @ busana indonesia sbb ia nmpak sgt
cntek dan anggun bile di pakai
gmbar yg 1 tu ssuai dipakai msa mjlis resepsi..
ke 2 plak nak pakai mase raya pun bleh..ehehe..
eh xdelah..bleh dpakai mase hari prtunangan pun bleh..
and
yg ke3 baju kurung moden..
ni sesuai dpakai mase hari pernikahan..
memandangkan cik lia brdarah melayu jawa cik lia prefer bju wedding ala jawa..
mcm gmbar yg 1 tu..
tp kne ikot warna n tema..
and lau nak cari busana yg sesuai kne lah bnyak2 rujuk kepada designer..
kerana diorg je yg tahu bagaimana busana itu sesuai or tidak dgn kite..
t lau salah pilih kan susah..
ok smapai cni dlu entry tok weeding review part1..
t kite smbung part lain plak..ok
bye..

You May Also Like

0 comments