HERMO HAUL + (EXTRA WATSON HAUL) MAYBELLINE SUPER BB CUSHION

by - 9:12:00 PM

Salam
dan hai korang..
Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin :)

HERMO HAUL
+
(EXTRA WATSON HAUL) MAYBELLINE SUPER BB CUSHION

Sebenarnya ni kali ke 2 Cik Lia beli dgn Hermo sbb barang2 makeup, Skin care dan Fragrance diorang murah dan service pun Tip Top walaupun kali ni kotak brang Cik Lia tu kemek πŸ˜‚dan trkoyak sikit but its ok sekurang2nya brang yg Cik Lia beli tu diorg wrapping dgn baik skali. so thumb up team Hermo :)

Dekat IG story Cik Lia dah share unboxing barang2 hermo dan ada jugak share haul dkt situ. Cuma Cik Lia update dekat blog ni bg lebih jelas harga2 barang yang Cik Lia beli dan mybe ada yang xsmpat nk tgk dkt IG story.



Innisfree Smart Foundation/Long lasting
Code: 23 true beige
RM 24.50
(colour swatch ade kt bawah)


Breena Beauty Velvetcreme
code: Teddy (colour swatch ade kt bawah)
RM 36.79
yang ni Cik Lia bli mase hermo buat Hot deal jd harga Asal dia
RM 39.00
korang boleh bli jugak dkt
website: Breena Beauty
@

Instagram:breenabeauty



Innisfree Cushion Case (Chrismas Collection)
RM 31.00
Cik Lia beli cushion case ni sbb ingat nk buat tutorial diy cushion case pakai product sndri tp xdpt sbb dlm case ni xde case container jd postpone jela dulu.





Cerro Qreen Brush set (10 p)
RM 55.90 (hot deal)
harga Asal RM84.31
Colour dia mcm baby pink. bulu berus pun soft je.

tips Cik Lia sblum korang guna msti kne cuci dlu xkesah la dgn sabun ke @ gne air lalu je..jnji brush tu bersih. dan korang keringkan dgn bulu ke bawah jgn pulak korang baringkan. ok entry How I Clean My Makeup Brush ada share cara nk basuh brush dan diy sabun brush.

kan dah ckp msti Cik Lia bli mask ag hehe πŸ˜„

Face in Faith Hydrogel Mask (combo pack)
RM 16.33



(colour swatch untuk breena beauty velvetcreme,innisfree foundation & Maybelline Super BB Cushion)

korang boleh beli barang2 Hermo dekat 

website: Hermo

dan Cik Lia ada extra haul dari Watson





Maybelline Super BB Cushion
Code: 03 Natural
RM 41.94
CIk Lia tgk review ramai yg ckp bb cushion ni ok and staff kat watson pun ckp bb cushion ni mmg custumer selalu cari.
tp nnt kalau Cik Lia dah try bru la Cik Lia buat review ye.

korang boleh jugak beli dkt 
website: Hermo
@
 Watson, Sasa, Gurdian
(tp harga berbeza ye)

oklah itu saja haul untuk kali ini.
insyallah jumpa next entry
happy reading jgn segan2 komen ye :)
bye..


You May Also Like

0 comments