Blog overview

by - 10:13:00 PM



Hai korang.. 

sblum ni mmg Cik Lia xpernah buat apa2 entry pasal blog overviewkan?  ttibe aritu mase tgh mngemaskini post2 di blog, Cik Lia pun p la try tgk kat bahagian dashboard tu ade Overview link. 

Overview link ni lau korg nk tau dimana trdapat bahagian yg korang boleh cek korang punya blog overview..mcm bpe ramai yg singgah bace post dlm blog korg siap ade chart gitu..

post yg paling org bace ni ha...
.
.
.


Alloverview
  
tempat pertama..

REVIEW: QUPUTEH BEAUTY


ke dua..

My favourite makeup product (SENDAYU TINGGI)

mase ni mmg dlm hati ckp "tak sngka gak ade org bace blog aq huhu".. sbb yelah blog ni biase2 je xde yg menarik follower pun ciput..tp apa2 pun thanks pada yg korang yg sudi dtg singgah bace entry2 Cik Lia..

insyallah Cik Lia akan trus mengupdate review2 sbb dri apa yg Cik Lia tgk dkt overview ni kbnyakan suke slot review..tp tulah nk meriview satu2 brg tu amek mase jugak..bukannya beli trus review..kne try and error dulu..lau btol2 puas hati baru la Cik Lia kasi review. 

oh ye..aritu ade org tnye samaada Cik Lia still consume Quputeh ke x..yes Cik lia still consume..cume xdelah rajin update2 kat insta @ blog..hehe..

ok itu saja..
bye2
jumpa next entry







You May Also Like

0 comments