Riang Ria Raya

by - 10:52:00 PM



Salam
hai...dah lame xupdate dan jenguk blog..
Cik Lia skung ni busy skit mmperabiskan sisa2 terakhir di Kolej..
biaselah xlame ag bakal graduate..
ok smntara dah xbusy ni cm biase la tgh mood raya ni kan 
so ni ada bberapa pic yg smpat Cik Liya amek mase raya aritu..
Sptutnye nk update pasal event iftar kat kolej tp citer lame dah...
so ni lah dia pic2 yg d rkam mase raya..
Syawal Pertama

1st day raya tudung drpd Affenne Textile 
thn ni smua sedara mara dri pening ipoh turun umah berhari raya 
sbb opah blah mama sakit 

Syawal kedua

  tudung ni pun dri Affenne Textile
time nk pg braya ke Manong perak 

mlmnye pulak..
kitorg rmai2 brkumpul di umah ayah lang Cik Lia dia Manjoi

  keluarga Haji Musa..
sbnarnye ade ag tp abg2 sedara Cik Lia smuanye xde..
 then kitorg buat open house special tok kawan abah yg sorg ni..


ni bukan 1 family tp ade 6 ke 7 org family.

and openhouse yg trakhir brulah ajak mmber2 dtg..
tp 2 org je yg dtg.. :')
 ade ag sorg tp sory Aswad gmbar mu xde..huhuhu

oklah that its for now..
ni pun curi2 mase yg ade
hope enjoy




You May Also Like

0 comments