Corporate Grooming at UTP Perak

by - 4:57:00 PM

salam..
dah lama xupdate entry pasal event kan2..
ok hari ni Cik Lia nk story skit pasal event yg Cik Lia pg..
Smlm 9 march 2013 kat UTP Perak.
telah berlangsungnya program Corporate Grooming 2013.
Program ni dianjurkan sndri oleh student2 UTP sndri..
ni secara Ringkas tentative yg brlangsung aritu..
Aktiviti2 yg dijlnkan mmg best n tiptop siap ade performance and Artis  ag nak tau siapa?
tungguuu...
oklah xnk mmbebel panjang cik lia dah sediakan bbrapa gmbar khas smpena event ini.


Fashion Designer Mr Fairuz Ramdan


seee....dpt jugak amek gmbar dgn fashion Designer yg mmg dikagumi ramai.

geng bas Skolah..haha
Library UTP ade 5 tingkat siap ade lift gituu..
ni pulak aktiviti kitorg dlm library smentara tunggu sesi ke2 bermula

it's me
sesi kedua Sesi mengikat Tali leher
ni pulak speaker yg bgtalk kat kitorg pasal Kuasa Minda
video
ni video pasal Kuasa Minda..
soryy video nye kne tgk dgn cara trbalek ;P
sesi ke tiga
 dan yg ni....sesi terakhir sblum majlis penutup
Ade FARADHIA..
ni pulak time dia start menyanyi 
ade video tp nnt la cik lia upload ok
time ni masing2 dok nk berebut nk tangkap gmbar dgn Faradhia..

and last buat not list ni smua gmbar2 time performance dri student UTP sndri..




 dan ni plak gmbar fashion designer dan model

Cik Lia nk ucapkan jutaan terima kasih pada Student2 UTP yg sudi anjur n invite kolej kami dtg ke event korg..korg mmg awesome

oklah that it for entry pasal event 
jumpa lagi d next event..
bye..

You May Also Like

0 comments