Website..

by - 3:38:00 PM

salam...
hai korg smua..
sorry agak jrang update blog..
sbb skung ni Cik Lia tgh busy mnyiapkan asignment yg dtg dan pergi....
haish..(-_-") agak penat jugak la..
ade satu asignment ni yg Cik Lia nk share dgn korg..
ada sapa2 kat sini amek kos IT @ Multimedia???
korg smua msti ade blajar wat web site kan??
(sumber dri en.Google)
humm..Cik Lia pun sma turut trlibat secara langsung untuk membuat website wlaupun xtau sbenarnye...
kalau buat buat blog tuu...hehehe...pandai la...
sbb ade link yg boleh di copy paste..
tp nk buat web ni xleh nk copy paste copy paste..
mmg kne bersengkang mate jugak la nk buat bnda alah ni...
nak tgk Cik Lia punye website??
ala simple je..sbb tajuk yg dbri pun simple2..



so ni lah dia website CikLia...(just 4 my asignment..)
simple sgt2 kan??
hum..excually ni bru permulaan nnt2 penghujungnye hope fully jdlah cntek..
oklah ni je yg Cik Lia nk share kan hari ini..
oh lupe pulak Cik Lia akan update entry pasal produk pulak lepas ni...
n tutor tudung tu insyallah lau Cik lia punye Video ok kite leh start again..
ok till then..

You May Also Like

2 comments

  1. cik lia oittt..nnty jgn lupa ajaq saya na..takut jgak bile nanty dpt assignment akn dtg cm nie..okay..:D

    ReplyDelete
  2. insyallah..boleh je..kaunter pertanyaan sentiasa trbuka tuk anda brtanye..

    ReplyDelete