New blog

by - 11:41:00 PM

salam..

         hai korg..
just nak bg tau ni...
Cik Lia dlm Process mengeluarkan blog kedua mybe awal bulan 7 ni..
dan akan di Publish kat wall FB cik lia..
Blog ni (Klik Sini) still dlm process mengdesign lagi..
So sabar ye...hehehe..
and hope fully korg leh follow n Support ape yg Cik Lia buat tok Blog tu..

EVERYTHING ABOUT EVENT
blog ni Cik Lia update about smua event2 yg Cik Lia attend samaada kat kolej @ kat luar..
blog ni ade jugak kisah suke dan duka hidup Cik Lia d kolej...
apa2 pun my 1 blog kiranasyah.blogspot.com tetap akan dupdate seperti biase..
cume blog ni my 1 blog akan mnjadi dairy harian Cik Lia...
nnt pakat ramai2 follow ye...
thanks 4 having good time with me..
love u all



You May Also Like

0 comments