Handmade Brooches Ribbon

by - 12:35:00 AM



Salam..smua warga blogger...
selamat dtg ke ruangan DIY...
ceeeewaaahh.....hehee...oklah sblum tu Cik lia ade update DIY pasal handmade hairband kan..
ok ni masuk DIY ke2..pulak...
D.I.Y HANDMADE BROOCH RIBBON
Cantek x?? x cantek ok xpe...hehe..

ok korg leh tgk video yg Cik Lia tlah Sediakan...
(just gmbar je..)
video


ok lau nak tau ape bahan yg Cik Lia gune..
*gunting..
*kain perca (trpulang pd individu lau nak gune kain @ tali ribbon)
*pen & pembaris
*jarum,benang,peniti (pin)
*tali ribbon..(untuk bahagian tgh..)
*lilin (untuk mengemaskan Ribbon)
*pin & clip rambut (sebagai acsesori tmbahan..)
Ribbon ni ble dah siap korg leh la wat sbagai brooche ke..hair clip ke..
dlm Video ni (atas)mmg Cik Lia xtnjuk mmner nak letak pin or hair clip 
sbb itu hak dan selera masing2 kan....
sorry lau Ribbon yg Cik Lia wat ni agak "burn"sedikit..
ate biaselah dah gune lilin mmg la jd mcm ni...
apa2 pun..
lau korg nak tgk the real one pasal handmade Ribbon ni korg leh tgk this video..

ok itu saja...
thanks 4 reading...bye...




You May Also Like

0 comments