Ipoh Street Fushion Event...

by - 5:22:00 PM

salam...
haritu 29.april.2012 Cik Lia ade follow this event 
IPOH STREET FUSHION EVENT
di TUNE HOTEL IPOH...
Ni diantara gmbar2 yg smpat Cik Lia Rakam....

PRE-Rehearsal (28.4.2012)


Ahli kongsi Gelap...eh x..hehe..
AJK 4 the event..(Cik Lia mane??)
he..yg tngkap gmbar tu....


Malaysia next top model....yehahahaha.....
time ni para model sdg practice step nak catwalk...


talent sdg di ajar oleh Coach...
(mcm gengster jew kan...opssss sorry kang xpasai2 kne )

*thanks to Mr Tab for your commitment....

ni pulak gmbar mse event tu...(29.4.2012)


the bunting.....


gosipp time...hahahah...apelah yg diorg gosip tu ye....hummm...


"cam best je diorg ni gosip.." kata En Lecture..
hahah...yg kiri tu lecture kitorg...


nk tau knpe badut ni marah???


sbbnye...mmber Cik Lia (yg sdg gelak tu) xmau  ikot dia g join dia menari...
so badut tu frus...tp..ade tp dia cri mangse len nak tau sapa???


so..nilah mangsenye...Cik Semak Samun...hahahah...
excually dia xmau tp nak wat cmner kan..dah badut tu pakse..so nk xnk kne gak ikot...
nak tau ape jd???
(creadit to BEN ZONAN SNIPPER)
ha..nilah jdnye.....
sory ye semak samun...hheeh...
oklah Cik Lia pun dah pnat mmbebel kt cini so korg tgk jela gmbar2 yg Cik Lia dah upload ni....




para model sdg beraksi dpentas Catwalk....weeee....

oklah itu saje...nak tgk gmbar yg len leh pg ke fb Cik Lia
untuk tgk bnyak lagi gmbar...
oklah thank 4 reading my blog...







You May Also Like

2 comments