Dpt 2 hadiah dlm mase 1 hari... :)

by - 7:51:00 PM

 salam...
hai korg bloggers...
harini hari yg paling2 special bg Cik Lia tau...
xtau...ok fine...xpe Cik Lia kasi tau....
Pagi2 dah dpt hadiah drpd the lecture Miss Hanani..

comey kan bunny ni...
thanks Miss...
nk tau apa motif Miss ni baik hati bg Cik Lia bnda ni???
he..lau msuk class dia Full dlm sem tu dia bg la present..
xsngka plakkan leh dpt present mase hari Guru ni..
spatotnye kite kne bg dia ni trbalik plak...he..
he ni baru hadiah 1 yg ke2 plak...

harini genap kali yg ke 10 Cik Lia kuar dating dgn En Gula2 Ati...
nak tau apa hadiah dia???
lagu SEDETIK LEBIH..dia nyanyi live gitu...
mcm SchaAwal plakkan...he...
thanks B for the song...
mase dia nyanyi tu mmg meremang bulu rome Cik Lia 
wlaupun mse tu Cik Lia dok focus cri lagu len nyanyi...
apa2 pun thanks kepada dua2nye sbb bg Cik Lia present yg akan sentiasa ade dlm simpanan 
dan ingatan Cik Lia...
THANK YOU SOOOO.....MUCH...xoxo..






You May Also Like

2 comments

  1. wauuuu...beznya dpat bnyak hadiah..hehehe..

    ReplyDelete
  2. heheh..mmg best sbb hadiah tu menandakan yg kite btol2 brsungguh2 dlm ape jua yg kite hadapi...

    ReplyDelete