MID-sem coming....(>_<)

by - 11:58:00 AM

salam...hey korg...
exam week dah pun selesai..now mood cuti mid sem dah pun brmula...
ala seminggu je pun cutinye...
time cuti2 ni biasalah..
lau xde asignment mmg xsah la kan2..
he..Cik Lia ade 1 asignment yg harus di completekan before class start...
hurm...
apa2pun update blog tetap update jugak kan2..

arini Cik Lia nak bg tau mcmner nak shout kat Cik Lia..
yelah nak soh Cik Lia p trjah blog2 yg korg link..
korg nmpak x awex yg comey kt bawah ni (tp kt dlm blog awex ni dok kt tepi..)
ha..korg click or tarik awex ni bg kuar shoutmix tu..
pastu korg link la blog korg yg korg nak Cik Lia trjah..
ok..nnt bile ade mase Cik Lia p trjah blog korg tu..
n akan tinggalkan jejak kt Follower...
tp jgn plak korg nak tinggalkan jejak kat Follower Cik Lia..
nnt Cik Lia merajok bru tau ..huhu..
xdelah main2 je...hehe..
oklah..selamat mnerjah blog Cik Lia..
bye...


You May Also Like

0 comments