KeNaPa WaNitA kUat MeMbeBel

by - 6:37:00 PM

assalammualaikum..
hey smua..
korg penah dgr kan entry yg cik lia buat arini kan??
wlaupun korg rase entry tu dah lapuk n smua org pun tau..
tp masih ade ag org yg xtau
.

salah ke lau seseorg wanita 2 membebel?? lau salah kenapa nak jugak trus kan hubungan..
maksud cik lia hubungan waktu bcinta?? lau mase dah kahwin tu lain citer la..
cik lia bukan ape..ade saja bnda n pekara yg xkene dgn sang jejaka bile kite mmbebel..
kite membebel sbb kite nak diorg tau yg kita care n syg kat diorg..tp kenapa marah kite blek??
lau ade wanita yg trsalah ckp ke trsinggung perasaan ke,ckp jelah..ni x keep on marah kite n ckp
" U ni npe ske mmbebel?? i runsing tau!" tu jelah ayat yg dikuarkan.
lau runsing npe nak jugak truskan hubungan..fikir lah..
ade betolnye kite ckp mcm tu..korg sang lelaki kne la faham..baru la hubungan tu lebih mesra..
cik lia ckp ni bukan nak mngaibkan sesiapa sbb pekara ni berlaku pd diri cik lia sndri.. n xsalah lau kite tnya pandangan org lain..
yg penting dalam setiap hubungan tu kene ada give n take..n bwak berbincang elok2..lau xbleh jugak..pandai2 la wat keputusan..yg pnting xmelibatkan org lain..
jadi lau korg ade problem yg sma mcm cik lia jugak cube try settle dgn cara baik..jgn buat keputusan trburu2..ok sampai sni je..wasalam..SELAMAT BBUKE..

You May Also Like

0 comments